Meniu Închide

S.C. Euro Apavol S.A. vă informează că puteți primi si pe E-mail factura de apă/canalizare. Pentru realizarea acestei operațiuni este necesar să ne trimiteți un E-mail în care să fie trecut numele, adresa dvs si adresa de e-mail. E-mailul dvs trebuie trimis către comercial@apavol.ro.

Urmare unei avarii de pe strada Erou Iancu Nicolae, nr. 85, din orașul Voluntari, este posibila scăderea presiunii apei pe segmentul cuprins între complexul comercial Jolie Ville si bd. Pipera. Echipele de intervenție ale EURO APAVOL verifica deja cauzele apariției avariei, in vederea soluționării acesteia. Ne cerem scuze pentru inconvenientele apărute!

S.C. Euro Apavol S.A.  ureaza tuturor colaboratorilor, La Multi Ani! Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese.

La multi ani, România! La multi ani, romani! 

Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, între 1948-1989, ziua de 23 august. Prin legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulgată de președintele Ion Iliescu și publicată în Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, ziua de 1 decembrie a fost adoptată ca zi națională și sărbătoare publică în România. Această prevedere a fost reluată de Constituția României din 1991, articolul 12, alineatul 2. Opoziția anticomunistă din România a pledat în 1990 pentru adoptarea zilei de 22 decembrie drept sărbătoare națională, fapt consemnat în stenogramele dezbaterilor parlamentare.

S.C. Euro Apavol S.A.

 

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Andrei!

Astăzi, 30 noiembrie, întreaga creştinătate îl prăznuieşte pe Sfântul Andrei, Cel dintâi chemat la apostolie. Pentru noi românii, sărbătoarea acestui sfânt are o importanţă aparte, întrucât el este “naşul de botez” al poporului nostru.

S.C. Euro Apavol S.A.

S.C. EURO APAVOL S.A. face un apel public către toți utilizatorii/beneficiarii de servicii de alimentare cu apă și/sau de canalizare care nu au încă perfectate contracte de furnizare servicii, să se prezinte până la data de 19.12.2016 la sediul societății din str. Sergent Gheorghe Dincă nr. 19 A,B,C, Voluntari, jud. Ilfov.Pentru utilizatorii de servicii care se prezintă în acest termen în vederea încheierii contractului, conducerea S.C. EURO APAVOL S.A. a hotărât să renunțe la calculul penalităților și la sancțiunile contravenționale prevăzute de legislația în vigoare (legea serviciilor de utilități nr.51/2006).Neprezentarea în termenul precizat atrage după sine, în afara calcului de penalități și sistarea serviciilor, cheltuielile generate de debranșarea/ rebranșarea urmând să fie suportate de către utilizator.În speranța că veți da curs solicitării noastre, vă așteptăm la sediul S.C. EURO APAVOL S.A. de luni până vineri între orele 8:30 – 16:00.Pentru informații suplimentare puteți suna la nr. de telefon:0759.020.997. – Comercial. E-mail:office@apavol.ro.

S.C. Euro Apavol S.A

La intiativa Primarului Florentin Costel Pandele, impreuna cu echipa S.C Euro Apavol S.A, s-a hotarat ca toti locuitorii orasului Voluntari care fac dovada unor venituri sub 1000 Ron / familie si doresc sa incheie contracte de furnizare a serviciului de alimentare cu apa si/sau de canalizare, sa beneficieze de un discount commercial de 25% pentru executia bransamentului de apa si a racordului de canalizare.

In sprijinul consumatorilor, S.C Euro Apavol S.A. s-a gandit sa ofere acestora posibilitatea de bransare la reteaua noastra de apa/canalizare, prin introducerea unui program ce presupune plata bransamentului IN RATE (ratele stabilindu-se ulterior la sediul S.C Euro Apavol S.A, din strada Sergent Gheorghe Dinica, nr. 19, A,B,C, Voluntari –Directia Comerciala)

S.C. Euro Apavol S.A

SC Euro Apavol SA, va aduce la cunostinta faptul ca în data 12.10.2016, între orele 09,00-20,00, va avea loc o lucrare de intervenție la rețeaua publică de alimentare cu apă, ceea ce va genera lipsa de presiune în Cartierul Pipera.Vă stăm la dispoziție pentru orice altă informație suplimentară.Dispecerat: 021.270.30.13. Vă mulţumim pentru înţelegere!

S.C. Euro Apavol S.A

Ziua de „Sf. Ilie” este și „Ziua gospodarului din sistemul de canalizare și alimentare publică cu apa”Echipa SC Euro Apavol SA vă informează că, în conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă încheiat la nivel de ramură a operatorilor de servicii de apă și de canalizare, ziua de 20 iulie este zi liberă, fiind declarată Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă şi de canalizare.SC Euro Apavol SA va asigura în continuare activitățile pe care le desfășoară în mod curent, respectiv intervenţiile la reţelele de apă şi canalizare prin echipele de permanență 24/24h.

S.C. Euro Apavol S.A

29.06.2016

Consumatorii (utilizatorii) care nu au încheiat contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi/sau de canalizare cu S.C. EURO APAVOL SA, în calitate de operator regional al serviciului de alimentare cu apă şi/sau de canalizare, sunt invitați la sediul Operatorului (str. Sergent Gheorghe Dincă nr. 19 A,B,C, oraşul Voluntari) pentru întocmirea și semnarea contractului.EURO APAVOL SA reaminteşte utilizatorilor serviciilor de apă şi canalizare prevederile art. 47 alin. (1) lit. “d” din Legea 51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice, conform cărora:“(1) Constituie contravenţie în domeniul serviciilor de utilităţi publice şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei următoarele fapte:… d) utilizarea fără contract de furnizare/prestare a serviciilor de utilităţi publice”.

S.C. Euro Apavol S.A.

28.06.2016

Avertizare MeteorologicaCOD GALBENPentru intervalul 28.06, ORA 10.00 – 28.06, ORA 23.00În intervalul menţionat, în zonele montane, precum şi în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt ce vor lua şi aspect de vijelie şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi punctiform 50 l/mp, cu precădere în zona montană. Începând din noaptea de marţi spre miercuri (28/29 iunie), aria manifestărilor specifice instabilităţii atmosferice se va restrânge treptat către partea de est şi sud-est a teritoriului.

28.06.2016

Operatorul regional EURO APAVOL S.A. atrage atenția tuturor beneficiarilor de servicii că sistemele de canalizare sunt destinate exclusiv preluării apelor uzate menajere (ape rezultate din activități menajere, igienico-sanitare, din metabolismul uman) și a apelor pluviale.Sfaturi ce pot ajuta la protejarea retelei de canalizare şi, implicit, a mediului înconjurător:– Resturile menajere nu trebuie aruncate prin scurgerea de la chiuvetă, ci la gunoi, în saci menajeri;– Uleiul uzat, folosit la gătit, nu trebuie aruncat la chiuvetă sau în vasul de toaletă, deoarece poate infunda instalaţiile sanitare. În timp, acest “obicei” poate duce la obturarea conductelor, blocând astfel reţelele de canalizare.- Materialele de construcţii trebuie transportate în zonele amenajate pentru depozitarea acestora. Dacă aruncati în gurile de canalizare resturile rămase (beton, ciment, nisip), riscaţi sa înfundaţi întreaga reţea de canalizare.- Niciodată nu blocaţi gurile de scurgere şi căminele de vizitare.Prin respectarea acestor reguli, putem proteja sistemul de canalizare şi mediul înconjurător!

22.06.2016

Ca urmare a temperaturilor excesive inregistrate in ultima perioada si a consumului exagerat de apa inregistrat la unii dintre clientii care folosesc apa, in special, la irigarea gradinilor, au fost create disfunctionalitati in asigurarea furnizarii in conditii normale a apei catre cetateni.Apa folosita in exces la udarea gradinilor a dus la disfunctionalitati in distributia apei potabile,  cauzand scaderea presiunii la reteaua publica de alimentare cu apa a orasului Voluntari, astfel S.C. Euro Apavol S.A. va aduce la cunostinta obligatiile contractuale coroborate cu prevederile legale in vigoare:

  •  Apa potabilă distribuită prin sistemele de alimentare cu apă este destinată satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti ale populaţiei, ale instituţiilor publice, ale operatorilor economici;
  •  Utilizarea apei potabile în alte scopuri decât cele menţionate mai sus, este permisă numai în măsura în care există disponibilităţi faţă de necesarul de apă potabilă al localităţilor, stabilit potrivit prescripţiilor tehnice în vigoare;
  •  Pentru satisfacerea altor nevoi, cum ar fi stropitul străzilor şi al spaţiilor verzi, spălatul pieţelor şi al străzilor, spălarea periodică a sistemului de canalizare, spălarea autovehiculelor şi consumul tehnologic al unităţilor industriale, se va utiliza apă industriala;

Avand in vedere zilele caniculare, va solicitam sa respectati aceste masuri, in caz contrar vom fi nevoiti sa sistam pe perioade determinate distributia apei potabile.

Masura va fi implementata doar pe perioada zilelor caniculare, consumatorii fiind sfatuiti sa-si creeze rezerve de apa.

22.06.2016

Va informam faptul ca in perioada 27.06-03.07.2016, incepand cu orele 22:00, Serviciul Judetean de Dezinsectie si Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort (muste, tantari,etc).Acest tratament se va efectua terestru si este TOXIC pentru albine, pesti si organisme acvatice.

10.06.2016

Începând de duminică, 12 iunie, S.C. EURO APAVOL S.A. acţionează cu utilaje şi oameni pentru a elimina efectele precipitaţiilor abundente din oraşul Voluntari. În urma avertizărilor emise de către Administrația Națională de Meteorologie privind instabilitatea atmosferică, compania a mobilizat resursele necesare pentru intervenţii rapide.

SC Euro Apavol SA

SC Euro Apavol SA realizeaza lucrari de extindere a retelei de apa pe strada Mihai Eminescu. Apa este o resursă vitală, iar eforturile companiei se îndreaptă spre asigurarea accesului fiecărei persoane la această resursă.

SC Euro Apavol SA

21.05.2016

La multi ani, tuturor celor care astazi isi sarbatoresc onomastica! Sfintii Constantin si Elena sa va calauzeasca mereu !

SC Euro Apavol SA

Director General,

Constantin Niculae

06 mai 2016

SC Euro Apavol SA va informeaza ca Strada Poet Andrei Muresanu, se afla in planul de investitii pentru anul in curs. In acest sens, au fost demarate discutii cu Directia Investitii din cadrul Primariei Orasului Voluntari astfel incat lucrarile de racordare a gospodariilor la reteaua de apa sa se coordoneze cu lucrarile de modernizare a structurii rutiere.

SC Euro Apavol SA

06 mai 2016

SC Euro Apavol SA realizează lucrări de racordare a consumatorilor de pe strada Avram Iancu din Orașul Voluntari.Astfel, un număr de 73 de gospodării vor fi conectate la sistemul de alimentare cu apă al localității, asigurându-se funcţionarea în parametri optimi, precum și eliminarea efectului negativ asupra mediului. Prin investițiile realizate, Euro Apavol SA asigură conformarea cu prevederile directivelor europene în domeniu, ale căror obiective sunt protejarea sănătăţii populaţiei de efectele adverse ale oricărui tip de contaminare a apei destinate consumului uman şi asigurarea unei ape de calitate destinată consumului uman.

SC Euro Apavol SA

02 aprilie 2016

SC Euro Apavol SA continuă programul de investiții din zona cuprinsă între strada Popasului și strada Magnoliei. Una din lucrările în curs de realizare este introducerea rețelei de apă pe strada Rozelor. Realizăm în prezent toată infrastructura fizică pe această stradă prin care se asigură aprovizionarea populației cu apa potabilă, pentru consum menajer și pentru combaterea și prevenirea incendiilor. Echipele noastre au o vastă experiență în domeniul execuției instalațiilor de apă și canalizare. În vederea asigurarii calității serviciilor noastre și satisfacerea exigențelor clienților nostri ținem cont de: nevoile clienților; folosirea unor materiale de calitate; siguranță și rapiditate în execuția lucrărilor.

SC Euro Apavol SA