Meniu Închide

Ziua Mondială a Apei – 22 Martie

 

CONCURS

 Eu  Apa!

Anual, în calendarul evenimentelor sustinute de Organizația Națiunilor Unite, data de 22 Martie marchează Ziua Mondială a Apei, ziua fiind un prilej pentru a atrage atenția opiniei publice asupra necesității economisirii apei și a reducerii poluării. Tema stabilită de UNESCO pentru anul 2017 este “Apa Menajeră”.

S.C. EURO APAVOL S.A. împreună cu Primăria Orasului Voluntari, prin Direcția Educație Cultural Sportivă și Îngrijiri Comunitare și  Direcția de Asistență Educațională, organizează  în perioada 01 – 15 Martie, a doua  ediție a concursului de Colaje   ”Eu  Apa”!

Concursul se adresează prescolarilor si elevilor claselor gimnaziale, din unitățile de învățământ ale orașului Voluntari. Aceștia trebuie să transpună pe hârtie viziunea lor față de importanța apei . Colajele din hartie glasată și creponată în format A4 sau A3 pot fi înscrise în concurs de către îndrumătorii de proiect din fiecare unitate de învățământ participantă până la data de 15 martie.

Premiile vor fi stabilite în funcție de numărul like – urilor primite pe pagina oficială de facebook a S.C. EURO APAVOL S.A. și de către o comisie de jurizare formată din reprezentanți ai S.C. EURO APAVOL S.A. și D.E.C.S.I.C. ce va evalua toate lucrarile primite și va decide câstigătorii.  Colajele  scanate  vor fi descărcate pe pagina de facebook începând cu data de 15 Martie.

Festivitatea de premiere va avea loc la Casa de Cultură a Orașului Voluntari, pe 22 martie, orele 13:30.

Vă așteptăm cu drag!!!