Meniu Închide

Stimați utilizatori,

Ca urmare a temperaturilor crescute înregistrate în ultima perioadă, consumul mare de apă potabilă a creat disfuncționalități în sistemul de distribuție, cauzând scăderea presiunii în rețeaua publică de alimentare cu apă a orașului Voluntari.

Vă reamintim că apa potabilă distribuită prin sistemele de alimentare este destinată satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodărești ale populației, instituțiilor publice și operatorilor economici.

Având în vedere faptul că ne așteaptă o vară caniculară, conform prognozelor meteo, S.C. Euro Apavol S.A. face un apel către toți consumatorii să utilizeze rațional apa potabilă doar pentru consum uman și menajer și nu pentru irigarea grădinilor sau umplerea piscinelor.

În caz contrar S.C. Euro Apavol S.A. se va găsi în imposibilitatea de a-și respecta obligațiile contractuale referitoare la continuitatea furnizării serviciilor.

Pentru satisfacerea altor nevoi, cum ar fi stropitul străzilor și a spațiilor verzi, spălatul piețelor, spălarea periodică a rețelei de canalizare, spălarea autovehiculelor și consumul tehnologic al unităților industriale se va utiliza apă din foraje sau apă industrială.

Măsura va fi implementată doar pe perioada zilelor caniculare, consumatorii fiind sfătuiți să își creeze rezerve de apă.

Vă multumim pentru întelegere!

 

CONDUCEREA

S.C. EURO APAVOL S.A.