Meniu Închide

Stimate Domn/Stimată Doamnă,

 

             S.C. EURO  APAVOL S.A. în  calitate de operator regional al serviciilor de alimentare cu apă și  canalizare,  a demarat accesarea Fondurilor Europene în vederea dezvoltării și îmbunătățirii calității serviciilor oferite și a calității apei pe raza Orașului Voluntari.

             Pentru asigurarea  sustenabilității   Proiectului de Dezvoltare a Orașului, o condiție esențială este creșterea  gradului de conectare a populației orașului la serviciile de apă și canalizare la 98%.

             Pe această cale, conducerea societății S.C. EURO APAVOL S.A. vă invită să susțineți acest Proiect și face un apel public către toți utilizatorii/beneficiarii serviciilor de alimentare cu apa și /sau de canalizare CARE NU AU ÎNCĂ ÎNCHEIATE CONTRACTE DE FURNIZARE SERVICII , să se prezinte până la data de 31 ianuarie 2018, la sediul S.C. Euro Apavol S.A. din Str. Gh. Dincă nr. 19 A, B, C, Voluntari, Jud. Ilfov, în vederea perfectării contractelor pentru serviciile de care beneficiază.

Pentru utilizatorii de servicii care se prezintă în termenul precizat în vederea încheierii contractului, conducerea S.C Euro Apavol S.A a decis să renunțe la calculul penalităților și a sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Neprezentarea în acest termen atrage după sine sistarea serviciilor, urmând ca toate cheltuielile generate de branșare/rebranșare să fie suportate de către utilizator.

 

Conducerea

S.C. EURO APAVOL S.A.