Meniu Închide

Stimaţi utilizatori,

S.C. EURO  APAVOL S.A. în  calitate de operator regional al seviciilor de alimentare cu apă și  canalizare,  a demarat accesarea Fondurilor Europene în vederea dezvoltării și îmbunătățirii calității serviciilor oferite și a calității apei pe raza Orașului Voluntari.

             Pentru asigurarea  sustenabilității   Proiectului de Dezvoltare a Orașului, o condiție esențială este creșterea  gradului de conectare a populației orașului la serviciile de apă și canalizare la 98%.

De asemenea, S.C. Euro  Apavol S.A. pentru a îndeplini și condițiile de sustenabilitate financiară a proiectului de dezvoltare regională, aduce la cunosţinţă tuturor utilizatorilor săi, persoane fizice şi juridice, că începând cu data de 15  ianuarie 2018, va practica următoarele tarife:

Specificaţie     –    Apă potabilă produsă, transportată și distribuită în oraşul Voluntari

Preţ/Tarif  pentru populaţie lei/mc           –    5,33

Preţ/Tarif  pentru rest utilizatori lei/mc    –    4,89

Cotă TVA                                                     –     9%

Specificaţie     –     Canalizare pentru oraşul Voluntari

Preţ/Tarif  pentru populaţie lei/mc           –    1,32

Preţ/Tarif  pentru rest utilizatori lei/mc    –    1,11

Cotă TVA                                                     –     19%

La facturarea serviciului de canalizare, tariful final se va determina având în vedere tariful la canalizare, menţionat mai sus, la care se adaugă tariful la canalizare aprobat pentru S.C. Apa Nova Bucureşti S.A., care colectează apa uzată şi meteorică din sistemul de canalizare al oraşului Voluntari.

Astfel, tariful pentru serviciul de canalizare se compune din:

  • 1,11 lei ( fara T.V.A.) aprobat pentru oraşul Voluntari,  la care se adaugă
  • 1,23 lei (fara TVA) tariful de canalizare aprobat pentru S.C. Apa Nova Bucureşti S.A. la data de 29.06.2017 conform aviz A.N.R.S.C. nr. 506311.

 

Pentru Oraşul Voluntari,  Judeţul Ilfov, preţurile  şi tarifele la serviciile  publice de alimentare cu apă şi de canalizare, menţionate mai sus,  sunt avizate de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice,  conform Aviz nr. 513462 din data de 21.12.2017.

           

Rămânem la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi orice alte detalii veţi considera necesar şi vă rugăm să primiţi expresia întregii noastre consideraţii.