Meniu Închide

SC Euro Apavol SA vă recomandă câteva măsuri tehnice pentru a preveni înghețarea instalațiilor de apă (conducte, contoare, robineți, etc.), pentru protejarea acestora în perioadele cu temperaturi scăzute (sub – 5 grade Celsius).

  • Protejarea corespunzătoare a contorului de branșament dacă se află într-un cămin de contor neizolat, se poate realiza utilizând plăci din poliuretan sau polistiren extrudat.
  • În zilele geroase, fără zăpadă, protejați suplimentar rama și capacul căminului de apometru cu o folie de plastic.
  • Nu folosiți materiale care absorb umezeala (paie, textile, hârtie, vată de sticlă, etc.). Asigurați-vă că rama și capacul de protecție al căminului de contor sunt bine fixate, iar capacul este închis.
  • Dacă lipsiți mai mult timp de la domiciliu, nu uitați să goliți conductele interioare de apă.
  • În cazul în care sesizați probleme la contoarele de branșament din cauza înghețului, nu încercați să le dezghețați singuri. Anunțați societatea noastră contactându-ne la numerele de telefon ale Dispeceratului : 021.270.30.13; 0757.107.000, disponibile 24/24 h.

 

     ATENȚIE!

     În cazul în care căminul de branșament se află pe proprietate privată, conform legislației în vigoare, responsabilitatea protejării contorului de apă  aparține  exclusiv clientului. Prin urmare, costurile de înlocuire a unui contor distrus de îngheț vor fi suportate de către dumneavoastră.

 

Conducerea

S.C. EURO APAVOL S.A.

Descărcați documentul original ->