Meniu Închide

CONCURS

Eu ❤ Apa

La inițiativa dlui Primar Florentin Costel Pandele,  S.C. EURO APAVOL S.A. împreună cu  Direcția  Educație Cultural –  Sportivă și Identitate Comunitară Voluntari și Direcția de Asistență Educațională, organizează  în perioada  05 – 20 martie 2018,  a  treia ediție a concursului de colaje  ”Eu  Apa”!. Concursul se adresează preșcolarilor și elevilor claselor gimnaziale, din unitățile de învățământ ale orașului Voluntari.

 

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Fișa de înscriere este disponibilă aici.

 

Scopul acestui concurs este de a sprijini și a stimula copiii și adolescenții să conștientizeze importanța apei în viața omului, dar și legătura strânsă între calitatea mediului și calitatea și cantitatea resurselor de apă.

 

Pentru dezvoltarea și îmbunătățirea calității seviciilor și a calității apei pe raza orașului Voluntari și în aria de operare, S.C. EURO APAVOL S.A. în calitate de operator regional al serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare derulează proiectul de investiții “ Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată” inclus în lista proiectelor majore care urmează a fi finanțate în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

 

Tema propusă în acest an de către Organizația Națiunilor Unite este “Soluții naturale pentru apă”.

 

Pornind de la această temă, sub sloganul ‚Natură sănătoasă pentru o apă sănătoasă!’’, elevii sunt invitați să participe la un concurs pe echipe prin crearea unui colaj (grădiniță și clasele 0 -IV) sau a unei machete (clasele V-VIII) care să ilustreze propunerile lor cu privire la soluțiile practice de valorificare a naturii în sprijinul direct al protejării resurselor de apă, atât din punct de vedere al calității, cât și al conservării resurselor, la suprafață sau în adâncul pământului.

 

Premiile vor fi stabilite în funcție de numărul like – urilor primite pe pagina oficială de facebook  a S.C. EURO APAVOL S.A. și de către o comisie de jurizare ce va evalua toate lucrările  primite și va decide câstigătorii.  Lucrările scanate vor fi descărcate pe pagina de facebook  începând cu data de 17 martie 2018.

 

Festivitatea de premiere va avea loc la Casa de Cultură a Orașului Voluntari,  pe 22 martie 2018, ora 16:00.

 

Vă așteptăm cu drag!!!