Meniu Închide

Stimate Domn/Stimată Doamnă,

 

            Având în vedere Proiectul de dezvoltare continuă a orașului Voluntari, S.C. Euro Apavol S.A. – operator al serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare va accesa fonduri europene necesare investițiilor în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite, a calității apei și a rețelei de canalizare de pe raza orașului Voluntari.

            În prezent suntem într-o fază avansată, urmând ca pe parcursul anului 2018 să îndeplinim toate condițiile de sustenabilitate, printre acestea fiind creșterea gradului de conectare a populației orașului la serviciile de apă și canalizare la 98%.

 

            Conducerea Societății Euro ApaVol vă invită să susțineti proiectul de dezvoltare a orașului și face un apel public către toți utilizatorii/beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare care nu au încă încheiate contracte de furnizare servicii, să se prezinte până la data de 15 mai 2018 la sediul Euro ApaVol din strada Sergent Gheorghe Dincă nr. 19 A,B,C, Voluntari, jud. Ilfov, în vederea perfectării contractelor pentru serviciile de care beneficiază.

Pentru utilizatorii de servicii care se prezintă în termenul precizat în vederea încheierii contractului, conducerea Euro ApaVol a decis să renunțe la calculul penalităților și la sancțiunile contravenționale prevăzute de legislația în vigoare.

Neprezentarea în acest termen atrage după sine sistarea serviciilor și înștiințarea autorităților publice locale (Disciplina în construcții) pentru executarea fără autorizație a lucrărilor, potrivit Legii 224/2015 și Legii 50/1991.

În acest context veți suporta contravaloarea unor daune interese pentru intervenția pe rețeaua publică fără autorizație de contrucție, fără acordul S.C. Euro Apavol S.A., precum și pentru consum clandestin de apă și/sau deversare clandestină apă uzată la rețeaua de canalizare.

 

În speranța că veți da curs solicitării, vă așteptăm la sediul Euro ApaVol de luni până vineri între orele 8.00 – 16.00.

Pentru informații suplimentare puteți suna la nr de telefon 0759.022.948 (Direcția Comercială)

                                                                                              0757.107.000 (Dispecerat Apavol)

Email: office@apavol.ro

 

                                                                    Conducerea

                                                        SC EURO APAVOL SA