Meniu Închide

Termeni si conditii

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.apavol.ro  

Prin navigarea pe website-ul www.apavol.ro utilizatorul / consumatorul/ vizitatorul/ clientul/ partenerul, acceptă implicit, necondiţionat şi în totalitate termenii și condițiile de utilizare a Site-ului descrişi în continuare, pe care vă rugăm să-i citiți cu atenție.

Prin accesarea oricărei părți a site-ului www.apavol.ro se va considera că ați acceptat integral termenii și condițiile de utilizare a acestuia. Dacă nu acceptați acești termeni în totalitate, utilizarea site-ului web www.apavol.ro trebuie întreruptă imediat.

  1. Drepturi de autor

Acest site web conține informații, date, documente, pagini, imagini (inclusiv sigla companiei), fotografii și materiale audio/video care sunt protejate de legea drepturilor de autor. Drepturile de autor asupra materialelor proprii aparțin ApaVol S.A Site-ul www.apavol.ro este verificat de un furnizor de securitate informatică, protecția datelor personale fiind garantată.

ApaVol S.A poate modifica sau completa în orice moment termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.apavol.ro, modificările urmând să intre în vigoare imediat după postarea acestora. ApaVol S.A încurajează disponibilitatea, diseminarea și schimbul de informații publice. Puteți să copiați, să distribuiți, să afișați, să descărcați și să tratați în mod liber materialul în orice scop, cu condiția să includeți notificarea privind drepturile de autor „© ApaVol S.A” pentru toate utilizările. Această permisiune nu se extinde la drepturile de autor asupra eventualelor materiale de pe acest site web care sunt deținute de terți.

  1. Declinare de responsabilitate

Materialele prezentate în pagina de pornire și în subdirectoarele sale sunt furnizate ca serviciu public. ApaVol S.A depune eforturi să se asigure că informațiile furnizate pe site-ul www.apavol.ro sunt corecte în momentul publicării sale. Cu toate acestea, pot apărea pe parcurs unele schimbări, care pot avea impact asupra exactității informațiilor. ApaVol S.A nu poate fi făcută răspunzătoare pentru niciun fel de daune sau consecințe rezultate din utilizarea materialelor de pe site, din cauza inexactității sau a integralității informațiilor oferite.

Deși ApaVol S.A își propune să actualizeze acest site în mod regulat, orice material poate fi depășit la un moment dat, lucru care nu va atrage o responsabilitate din partea noastră. ApaVol S.A nu își asumă răspunderea pentru orice vătămare, pierdere sau deteriorare cauzată de încrederea în informațiile sau sfaturile furnizate în site-ul www.apavol.ro. Fiecare utilizator al site-ului are responsabilitatea de a lua propriile decizii în ceea ce privește utilizarea informațiilor furnizate.

Site-ul www.apavol.ro include linkuri către site-uri externe de internet. Aceste surse de informații externe sunt în afara controlului ApaVol S.A. Este responsabilitatea utilizatorului să ia propriile decizii cu privire la acuratețea, fiabilitatea și corectitudinea informațiilor găsite. ApaVol S.A nu este responsabilă pentru practicile de confidențialitate sau pentru conținutul acestor site-uri web.

  1. Protecția datelor personale

La ApaVol S.A dorim să vă oferim cât mai mult control asupra datelor personale. În general, puteți vizita www.apavol.ro fără să ne spuneți cine sunteți sau să dezvăluiți informații despre dumneavoastră.

  1. Utilizarea site-ului

Acest site poate fi folosit de orice persoană care intenționează să beneficieze de serviciile ApaVol S.A sau care dorește să afle informații privind activitatea pe care o desfășurăm. Informațiile de pe acest site nu pot fi considerate consultanță de specialitate și nu pot fi folosite în acest sens. ApaVol S.A nu poate garanta faptul că acest site funcționează fără erori și întreruperi determinate de disfuncționalități ale sistemului informatic. Accesarea și folosirea acestui site se face pe răspunderea utilizatorilor. ApaVol S.A nu garantează că folosirea sau descărcarea materialelor conținute în acest site nu va aduce pagube sistemelor de calcul sau bazelor de date, sau că acestea nu conțin viruşi. ApaVol S.A nu va fi răspunzătoare pentru eventuale erori generate de sistemul informatic, căderi de reţea, alterarea sau securizarea informaţiilor.

  1. Soluționarea litigiilor

Prin folosirea site-ului www.apavol.ro, utilizatorii sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare a acestuia. Eventualele litigii generate de utilizarea neconformă a site-ului vor fi rezolvate pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil, diferendul va fi soluționat de instanțele de judecată.