Meniu Închide

Anunț – Program întrerupere furnizare apă potabilă Loc. SINEȘTI, jud. Ialomița

Stimați utilizatori,

S.C. EURO APAVOL S.A., în calitate de operator regional al serviciului de alimentare cu apă potabilă în localitatea SINEȘTI – Județul Ialomița, vă informează că, din cauza creșterii consumului de apă, datorat temperaturilor ridicate coroborat cu utilizarea apei și ȋn alte scopuri decât cel menajer, resursele din rezervorul de ȋnmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora pentru a asigura un nivel minim de apă, care să permită funcționarea capacităților de pompare ȋn regim normal.

Din acest motiv, începând cu data de 21.07.2023, pentru refacerea rezervelor de apă și pentru a nu compromite calitatea furnizării serviciului, suntem nevoiți să aplicăm un program de distribuție a apei, valabil numai ȋn perioada ȋn care va fi ȋnregistrat un consum peste capacitatea de tratare a stației.

Intervalul orar de întrerupere a frunizării apei  potabile: 0000 –  0600 / 1000 – 1800

În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.C. Euro Apavol S.A. recomandă utilizatorilor să ȋși creeze rezerve de apă pentru perioada de ȋntrerupere și totodată să folosească apa cât mai rațional și doar ȋn scop menajer.

Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon:

Dispecerat S.C. Euro Apavol S.A.: ☎️021.270.30.13 / +40 757.107.000