Meniu Închide

Program furnizare apă potabilă loc. 1 DECEMBRIE, jud. Ilfov

    Stimați utilizatori,

          S.C  EURO APAVOL S.A, în calitate de operator regional al serviciului de alimentare cu apă potabilă în localitatea 1 DECEMBRIE Județul Ilfov, vă informează că, din cauza creșterii consumului de apa datorat temperaturilor ridicate coroborat cu utilizarea apei și ȋn alte scopuri decât cel menajer, sursele din rezervorul de ȋnmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică  a acestora pentru a asigura un nivel minim de apă, care să permită  funcționarea capacitaților de pompare ȋn regim normal.

         Din acest motiv, începând cu data de 15.07.2022, pentru refacerea rezervelor de apă și pentru a nu compromite calitatea furnizarii serviciului, suntem nevoiți sa aplicăm un program de distribuție a apei, valabil numai în perioada ȋn care va fi ȋnregistrat un consum peste capacitatea de tratare a stației.

                                                              Întreruperea furnizarii apei va avea loc în intervalul orar:

                  00:30 – 04:30

iar în data de 06.08. 2022 și în intervalul orar 13:00 – 17:00

          În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.C. Euro Apavol S.A recomandă utilizatorilor să  ȋṩi creeze rezerve de apă  pentru perioada de ȋntrerupere si totodata  să folosească   apa cât mai rațional și doar ȋn scop menajer.