Meniu Închide

Program furnizare apă potabilă – Loc. 1DECEMBRIE și BERCENI jud.Ilfov

 

            Stimați utilizatori,

                   S.C  EURO APAVOL S.A, în calitate de operator regional al serviciului de alimentare cu apă potabilă în localitatile 1 DECEMBRIE si  BERCENI – Județul Ilfov, vă informează că, din cauza creșterii consumului de apa datorat temperaturilor ridicate coroborat cu utilizarea apei și ȋn alte scopuri decât cel menajer, sursele din rezervorul de ȋnmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică  a acestora pentru a asigura un nivel minim de apă, care să permită  funcționarea capacitaților de pompare ȋn regim normal.

                   Din acest motiv, începând cu data de 01.07.2022, pentru refacerea rezervelor de apă și pentru a nu compromite calitatea furnizarii serviciului, suntem nevoiți sa aplicăm un program de distribuție a apei, valabil numai în perioada ȋn care va fi ȋnregistrat un consum peste capacitatea de tratare a stației.

                                                              Întreruperea furnizarii apei va avea loc în intervalul orar:

         00:30 – 04:30

          În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.C. Euro Apavol S.A recomandă utilizatorilor să  ȋṩi creeze rezerve de apă  pentru perioada de ȋntrerupere si totodata  să folosească   apa cât mai rațional și doar ȋn scop menajer.

Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon:

Dispecerat S.C. Euro Apavol S.A: 021.270.30.13 / 0757.107.000