Meniu Închide

S.C EURO APAVOL S.A – PREMIUL II la Concursul de Fotografie organizat de către Asociația Parteneriat pentru Proiecte și Fonduri Europene

               În data de 24 iunie 2021, s-a desfășurat Vizita tehnică :  ” Proiectul integrat tratare apă și epurare apă uzată industrială DUNAPACK”, eveniment organizat de către Asociația Parteneriat pentru Proiecte și Fonduri Europene”
                În cadrul evenimentului au avut loc: prezentarea detaliată a tehnologiei care stă la baza funcționarii stației de epurare DUNAPACK, lansaraea numărului 5 al Revistei EDILITATEA, premierea câștigătorilor Concursului de fotografie  – concurs organizat de revista EDILITATEA și vizita în teren la Stația de epurare ape uzate DUNAPACK din loc. Bolintin Deal, jud. Giurgiu.
               S.C EURO APAVOL S.A s-a aflat printe câștigătorii concursului de fotografie, concurs organizat în perioada 5 Aprilie – 12 Mai 2021 de către APPFE.
                S.C EURO APAVOL S.A a obținut Locul II – la secțiunea Fotografie Profesională, cu fotografia : “Proiectul de modernizare și dezvoltare infrastructură de apă și apă uzată  – realizarea reșelei de canalizare menajeră și a rețelei de alimentare cu apă, B-dul Voluntari, ORAȘ VOLUNTARI, jud. Ilfov.”